Ruige groepsruimte met veel buitenruimte

6

Alle aandacht

De stilte en ruimte om je heen, het gebrek aan prikkels, de natuur; alle ingredienten voor focus op dat wat jullie willen doen.

Alle ruimte

500 m2 schuuroppervlak, 100m2 multifuctionele groepsruimte, 6 ha. ruig weiland; alle ruimte voor jouw (groeps) activiteiten.

7

Alle disciplines

Onderwijs, trainingen, cursus, repetitie, dans, kunst, muziek, theater, bewustwording, groepswerk; me mogelijheden zijn legio.

De 100 m2 ruige ‘schaapsschuur’, de zes hectare rustiek land en een degelijke groepsaccomodatie in het dorp op 10 minuten lopen maken Villa Bâton dé plek voor cursussen, persoonlijke ontwikkeling, dans-, muziek- of theater repetities of onderwijs weken. Bespreek met ons je wensen en mogelijkheden!

De ‘schaapsschuur’

Dit is een 100m2 lege ruimte in één van de schuren met een grote openslaande deur naar het eigen land toe, wat een prachtig uitzicht geeft en een heerlijk gevoel van ruimte en vrijheid. De oude schuur is netjes opgeknapt met een nieuw houten plafond en ramen maar is verder nog helemaal authentiek schuur gelaten.

Het is een ruige ruimte die qua stijl goed past bij de plek en die veel mogelijkheden biedt. Het is een ideale ruimte voor onderwijs en cursussen, beweging en kunst.

De ruimte kan worden ingerecht naar het gebruik. De betonnen rand kan als bank gebruikt worden. Een groot projectiescherm tovert deze ruimte om tot bioscoop of maakt presentaties mogelijk. De betonnen vloer kan tegen een stootje – maar let op, er zit een beetje een helling in! De ruimte is onverwarmd en blijft lekker koel tijdens warme zomers. Tijdens frissere seizoenen is een hittekanon te huren voor warmte.

6 hectare land

Bij Villa Bâton hoort zes hectare weiland, omringt door grote oude bomen, een meertje en bramenstruiken. Het land heeft veel verloop, het is een stuk heuvel met bovenop een plateau, rotspartij, een mooi groepje bomen en een waanzinnig uitzicht! Een gedeelte van het land wordt jaarlijks gemaaid en een gedeelte wordt met rust gelaten. Je kunt er met groepen goed gebruik van maken als je de deelnemers ook de ruimte wilt bieden om in de natuur alleen te zijn, of als je met elkaar iets wilt bouwen of doen.

Er kan ook een yurt opgezet worden!

Accomodatie

Op tien minuten lopen ligt het pittoresque dorpje Le Bourg d’Hem met – heel ideaal- een gite voor groepen tot 27 personen. Hier heb je naast bedden en badkamers een keuken en grote eetkamer tot je beschikking. Naast de gite ligt een goed restaurant met terras. In het dorp liggen ook nog een aantal huisjes die via Gites de France verhuurd worden.

Natuurlijk kan het woonhuis van Villa Bâton ook gehuurd worden voor accomodatie (maximaal 4 personen) en zijn er een aantal tenten op het terrein toegestaan. 

Benieuwd of Villa Bâton de plek is voor jou en jouw groep? Neem contact met ons op en samen zoeken we naar de beste vorm!

2 + 9 =

De schaapschuur sprak mij meteen aan. Zo ruw en ruim! Heerlijk om eens de plek te hebben om echt groot werk te maken en aan het einde van de week een expositie te organiseren. Samen met Gijs (percussionist) hebben we hier heerlijke dagen gehad waarbij de verschillende plekken van de schuur volledig benut zijn, de ruime vloer, verhoog, muren en bakken langs de rand om dingen neer te zetten.

Julie Vérité

Kunstenaar

Ik had altijd al een droom van een grote multifunctionele barn en die is er gewoon op Vila Baton! De akoestiek is heel goed, ik wil hier volgend jaar weer een curus organiseren.

Gijs Anders van Straalen

Percussionist